Meldt u hier aan voor de nieuwsbrief of voor de online casuïstiekbespreking!

Een levensvraag is een hele gewone vraag. Een vraag die gaat over wat voor jou van waarde is. Rondom ingrijpende gebeurtenissen, zoals een overlijden, een ernstige ziekte, verlies van werk of rondom het ouder worden, kunnen deze vragen lastiger te beantwoorden zijn. Wat heb ik nu nog? Hoe ga ik nu verder? Je kunt er over praten met een geestelijk verzorger.

Aan het Centrum voor Levensvragen Midden Nederland is een grote en gevarieerde groep geestelijk verzorgers verbonden die gratis gesprekken aanbiedt bij mensen thuis (of via telefoon of beeldbellen). Daarnaast geven ze trainingen en workshops aan zorgverleners over het ontdekken van levensvragen bij patiënten en cliënten.

Online Casuïstiekbespreking:

Werk jij in de zorg of welzijn in Midden Nederland en kom je tijdens jouw werk wel eens dingen tegen waarbij je niet goed weet hoe te reageren of te handelen? Bijvoorbeeld als een patiënt of cliënt tegen je zegt: ‘Van mij hoeft het niet meer. Laat mij maar doodgaan’ of: ‘Waarom overkomt mij dit allemaal? Waar heb ik dit aan verdiend?’. 

We hebben het dan over zogenaamde levensvragen en zingevingsproblematiek. Een geestelijk verzorger kan jou helpen te ontdekken hoe jij in jouw werk deze vragen kunt signaleren en hoe je er mee om zou kunnen gaan.

Het Centrum voor Levensvragen Midden Nederland biedt in dit kader tijdelijk gratis online casuïstiekbesprekingen aan begeleid door een geestelijk verzorger van ons centrum. Je kunt zelf  een casus inbrengen of actief meeluisteren naar de bespreking van een ander.

Vanaf april 2023 komen we met nieuwe data en kun je je aanmelden via het onderste formulier.

Na jouw aanmelding ontvang je een zoomlink en handleiding voor zoom. Mocht je meer informatie
willen of heb je iets anders te vragen? Stuur dan een e-mailbericht aan:
coördinator@centrumvoorlevensvragen.nl

Meld je via onderstaand formulier aan voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van het centrum voor levensvragen.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief centrum voor levensvragen midden-nederland

Aanmelden voor de nieuwsbrief

2 + 10 =

Aanmelden voor een online casuïstiekbespreking

Aanmelden voor de nieuwsbrief

10 + 5 =