Kunnen we je helpen?

Iedereen krijgt vroeger of later te maken met levensvragen: wat maakt het leven voor jou moeilijk of juist waardevol? Het helpt om erover praten met iemand die hierin is gespecialiseerd.

We bieden momenteel gesprekken aan op 1.5 meter afstand, via de telefoon, beeldbellen, e-mail of Whatsapp. Precies zoals het u past. Schroom niet om contact op te nemen!

 

 

Gesprek met een geestelijk verzorger

 Je kunt op basis van jouw wensen en woonplaats zelf een geestelijk verzorger uit het team benaderen of contact opnemen met de coördinator. Een partner, vriend, familielid, huisarts, verpleegkundige e.d. kan ook bellen.

Dan kan een afspraak worden gemaakt voor een gesprek thuis met jou alleen of samen met iemand anders. Op een andere plek afspreken kan ook. Aan het einde van het gesprek maak je samen afspraken over hoe het verder gaat. Gesprekken met een geestelijk verzorger zijn altijd vertrouwelijk.

 

 

Voorlichtingsbijeenkomst en lezing

Het centrum voor levensvragen organiseert regelmatig een bijeenkomst over geestelijke zorg, zingeving, levensvragen en andere onderwerpen op dit gebied. Zodra er een bijeenkomst is, wordt die op de website vermeld.

Vergoeding
De komende jaren worden de kosten voor geestelijke begeleiding vergoed voor:

  • mensen van 50 jaar en ouder
  • volwassenen met een ongeneeslijke aandoening en hun naasten
  • kinderen met een ongeneeslijke aandoening en naasten

    (via NIK Utrecht)