Het team van geestelijk verzorgers

Bij het centrum voor levensvragen werken ervaren en goed opgeleide geestelijk verzorgers uit de regio Zuidoost-Utrecht. Op basis van jouw wensen, woonplaats en dergelijke kun je kiezen voor een geestelijk verzorger die goed bij je past. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de geestelijk verzorgers of het algemene nummer bellen: 06-29342502.

Weet je niet of jouw woonplaats in deze regio valt? Bel dan 085-0043063. Na het intoetsen van je postcode word je automatisch doorgeschakeld naar het centrum bij jou in de buurt.

Ilse Frank

Als er onverwachte dingen gebeuren in uw leven kan
het fijn zijn om daar met iemand over te praten.
Ruimte bieden, luisteren en vragen stellen zijn de
dingen die ik aanbied. Samen op zoek naar uw antwoorden op hetgeen in uw leven nú van belang is.

 • Zuidoost-Utrecht
 • Humanistisch

 Koosje Vos-Butijn

Ik woon in Bilthoven en ben 25 jaar werkzaam
als geestelijk verzorger. Oorspronkelijk was ik predikant,
thans geestelijk verzorger. Ik heb mijn werk als pastor breder ingevuld en wil graag mensen begeleiden met een brede spiritualiteit als achtergrond. Zorg voor mensen in de laatste levensfase is mijn specialiteit.

 • Gemeente De Bilt en omgeving
 • Brede spiritualiteit

Wilco van Wakeren

Door samen even te zijn, zonder oordeel, raken we aan het menselijk bestaan. Een menselijk bestaan met prettige en ook onprettige levenservaringen. Als het leven even stokt kan ik u bijstaan in uw zoektocht naar het hervinden van nieuwe levenskracht. Opdat de levensvreugde opnieuw mag gaan stromen. Als geestelijk verzorger wil ik u helpen en bijstaan met zingeving en zinontlening door middel van gesprek, luisteren, aandacht en rituelen. Bij u thuis, of op een neutrale locatie. verdere specialisatie is opvang na traumatische gebeurtenissen en contextueel pastoraat.

 • Zuidoost-Utrecht
 • Remonstrant

Wouter Smit

Luisterend, meedenkend, pratend en in stilte ben ik met mensen op zoek om het leven met alle vreugde en alle pijn te overzien, te herinneren en te beleven. Vanuit mijn werkachtergrond als algemeen geestelijk verzorger en als mediator heb ik aandacht voor vragen rond leven en sterven, verlies van dierbaren, eigen kracht die mensen hebben en op familieverhoudingen. Mijn levensbeschouwing kan omschreven worden als religieus-humanistisch. Dat betekent dat ik de taal van geloven wel versta, maar in de benadering en begeleiding van mensen hun levensbeschouwing/overtuiging centraal stel en leidend laat zijn.

Mijn werkgebied richt zich voornamelijk op de woonkernen Driebergen-Rijssenburg, Doorn, Maarn en Zeist.

 • Zuidoost-Utrecht
 • Religieus Humanistisch

Eva Smit

Soms gebeuren er dingen waar je geen antwoorden op hebt. Samen kunnen we kijken naar wat er van binnen leeft. Ik bied u graag een veilige ruimte waarin alles gehoord mag worden. En misschien kan er zo weer een nieuwe weg en een nieuwe verbinding met uzelf ontstaan.

 • Zuidoost-Utrecht
 • Humanistisch

Marcella van Daatselaar

René Gude, voormalig Denker des Vaderlands, noemde het leven ´een gedoetje´ en voor een deel kan ik me daarin vinden. Gedurende ons leven komen er dingen op ons pad die we het hoofd moeten bieden. Dit is niet altijd makkelijk. Het kan dan prettig zijn om hierover in gesprek te gaan. Samen met u geef ik graag aandacht aan dat wat aandacht verdient en nodig heeft. Want wat je aandacht geeft groeit.Dit doe ik door naast u te staan, een luisterend oor te bieden en door samen te kijken naar wat er van binnen bij u leeft. Wanneer die behoefte er is werk ik lichaamsgericht omdat het lichaam ons vaak veel kan vertellen. Hopelijk vormen we daarmee iets wat van waarde en betekenis voor u kan zijn. Naar mijn idee is dat waar het in het leven om gaat.

 • ZuidoostUtrecht
 • Humanistisch 

Marieke Nap

Hebt u behoefte aan iemand die echt even de tijd en ruimte voor u heeft, vanuit oprechte interesse luistert en vragen stelt? Dan wil ik er graag voor u zijn. Mensen zijn uniek, maar we hebben elkaar nodig. Om geïnspireerd te raken, nieuwe inzichten te krijgen en om ons ‘mens’ te voelen. We hebben een eigen verantwoordelijkheid, maar niet altijd invloed op wat er op ons (levens)pad komt. Ik werk vanuit het Humanistisch gedachtegoed. Hierbij gaat het om gelijkwaardigheid (van mens tot mens), verbondenheid (in veiligheid en vertrouwen) en vrijheid (in gevoelens, handelen en denken). Daar probeer ik tijdens onze gesprekken ruimte voor te maken.

 • Zuidoost-Utrecht
 • Humanistisch