Het team van geestelijk verzorgers

Bij het centrum voor levensvragen werken ervaren en goed opgeleide geestelijk verzorgers uit de regio Zuidoost-Utrecht. Op basis van jouw wensen, woonplaats en dergelijke kun je kiezen voor een geestelijk verzorger die goed bij je past. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de geestelijk verzorgers of het algemene nummer bellen: 06-29342502.

Weet je niet of jouw woonplaats in deze regio valt? Bel dan 085-0043063. Na het intoetsen van je postcode word je automatisch doorgeschakeld naar het centrum bij jou in de buurt.

 

Ilse Frank

Als er onverwachte dingen gebeuren in uw leven kan
het fijn zijn om daar met iemand over te praten.
Ruimte bieden, luisteren en vragen stellen zijn de
dingen die ik aanbied. Samen op zoek naar uw antwoorden op hetgeen in uw leven nú van belang is.

  • Zuidoost-Utrecht
  • Humanistisch

Harm Knoop

Voelt zich op zijn gemak bij ongemakkelijke vragen: ‘dakloze vragen’ (Etty Hillesum), waar veel mensen mee rondlopen en geen weg mee weten. Niets is mooier en meer vervullend dan die dakloze vragen thuis te laten komen bij de drager ervan.

  • Zuidoost-Utrecht
  • Multireligieus

 Koosje Vos-Butijn

Ik woon in Bilthoven en ben 25 jaar werkzaam
als geestelijk verzorger. Oorspronkelijk was ik predikant,
thans geestelijk verzorger. Ik heb mijn werk als pastor breder ingevuld en wil graag mensen begeleiden met een brede spiritualiteit als achtergrond. Zorg voor mensen in de laatste levensfase is mijn specialiteit.

  • Gemeente De Bilt en omgeving
  • Brede spiritualiteit

Wouter Smit

Luisterend, meedenkend, pratend en in stilte ben ik met mensen op zoek om het leven met alle vreugde en alle pijn te overzien, te herinneren en te beleven. Vanuit mijn werkachtergrond heb ik aandacht voor familieverhoudingen, verlies van dierbaren en eigen kracht die mensen hebben. Mijn levensbeschouwing kan omschreven worden als religieus-humanistisch. Dat betekent dat ik de taal van geloven wel versta, maar in de benadering van mensen hun levensbeschouwing/overtuiging centraal stel en leidend laat zijn.

Mijn werkgebied beslaat de hele regio.

● Zuidoost-Utrecht

● Protestants-oecumenisch

Eva Smit

Soms gebeuren er dingen waar je geen antwoorden op hebt. Samen kunnen we kijken naar wat er van binnen leeft. Ik bied u graag een veilige ruimte waarin alles gehoord mag worden. En misschien kan er zo weer een nieuwe weg en een nieuwe verbinding met uzelf ontstaan.

  • Zuidoost-Utrecht
  • Humanistisch

 Wilco van Wakeren

Door samen even te zijn, zonder oordeel, raken we aan het menselijk bestaan. Een menselijk bestaan met prettige en ook onprettige levenservaringen. Als het leven even stokt kan ik u bijstaan in uw zoektocht naar het hervinden van nieuwe levenskracht. Opdat de levensvreugde opnieuw mag gaan stromen. Als geestelijk verzorger wil ik u helpen en bijstaan met zingeving en zinontlening door middel van gesprek, luisteren, aandacht en rituelen. Bij u thuis, of op een neutrale locatie. verdere specialisatie is opvang na traumatische gebeurtenissen en contextueel pastoraat.

  • Zuidoost-Utrecht
  • Remonstrant