Het team van geestelijk verzorgers

Bij het centrum voor levensvragen werken ervaren en goed opgeleide geestelijk verzorgers uit de regio Zuidoost-Utrecht. Op basis van jouw wensen, woonplaats en dergelijke kun je kiezen voor een geestelijk verzorger die goed bij je past. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen.

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van de geestelijk verzorgers of het algemene nummer bellen: 06-29342502.

Weet je niet of jouw woonplaats in deze regio valt? Bel dan 085-0043063. Na het intoetsen van je postcode word je automatisch doorgeschakeld naar het centrum bij jou in de buurt.

 

Ilse Frank

Als er onverwachte dingen gebeuren in uw leven kan
het fijn zijn om daar met iemand over te praten.
Ruimte bieden, luisteren en vragen stellen zijn de
dingen die ik aanbied. Samen op zoek naar uw antwoorden op hetgeen in uw leven nú van belang is.

Harm Knoop

Voelt zich op zijn gemak bij ongemakkelijke vragen: ‘dakloze vragen’ (Etty Hillesum), waar veel mensen mee rondlopen en geen weg mee weten. Niets is mooier en meer vervullend dan die dakloze vragen thuis te laten komen bij de drager ervan.

Geertje Huisman

Ik ben opgeleid tot algemeen geestelijk verzorger. Inspiratie haal ik uit de christelijke traditie en het humanisme. Mijn sterke kanten: vermogen om mensen te verbinden, humor, zachtheid en ruimte bieden.
Ik heb veel ervaring met ouderen.

Wouter Smit

Luisterend, pratend en in stilte ben ik met mensen op zoek om het leven met alle vreugde en pijn te overzien, te herinneren en te beleven. Samen zoeken we naar woorden en beelden. Vanuit mijn werkachtergrond heb ik aandacht voor familieverhoudingen, verlies van dierbaren en eigen kracht die mensen hebben.

 Koosje Vos-Butijn

Ik woon in Bilthoven en ben 25 jaar werkzaam
als geestelijk verzorger. Oorspronkelijk was ik predikant,
thans geestelijk verzorger. Ik heb mijn werk als pastor breder ingevuld en wil graag mensen begeleiden met een brede spiritualiteit als achtergrond. Zorg voor mensen in de laatste levensfase is mijn specialiteit.

Louise Blok

Na de studie theologie ben ik gaan werken als geestelijk verzorger in de ouderenzorg. Dat doe ik al meer dan 25 jaar. Ieder contact is uniek. Centraal staan de ervaringen van mensen in hun leven, de mooie momenten, de tegenslagen, de zorgen, hun visie op het leven en hoe ze verder kunnen.

Jan Willem van de Kamp

Ziekte, rouw, verlies: vaak betekent dit dat het leven opnieuw uitgevonden moet worden. Dat kan veel vragen oproepen. Ik ervaar het als roeping om ruimte te bieden aan levensvragen en om de ander ‘tevoorschijn te luisteren’. Inspiratie hiervoor vind ik in de christelijke traditie. Graag loop ik samen op om perspectief te vinden voor vandaag en de toekomst.

Anita Bos

Als geestelijk verzorger werk ik met een betrokken en open levensvisie in de ouderenzorg. Mensen typeren
mij als aandachtig, betrouwbaar én serieus met een vleugje humor. Ik ontmoet mensen die ingrijpende gebeurtenissen hebben meegemaakt. Ook kan er sprake zijn van een geloofsvraag. Naast persoonlijke begeleiding begeleid ik ook vieringen en gesprekskringen.

  • Van Zeist tot Elst
  • Vrijzinnig
  • 06-39116700

Carola van Zanten

Soms kom je op je levensweg onverwachte hobbels
tegen die je danig uit je evenwicht kunnen brengen.
Als geestelijk verzorger loop ik dan graag een stukje met je mee. Samen kunnen we zoeken naar een nieuwe balans.

Froukje Pitstra

Ik voel mij verbonden met de protestants-christelijke traditie van mijn jeugd en met een breder vrijzinnig-religieus en religieus-humanistisch perspectief. Door in onze gesprekken stil te staan bij wat u doormaakt of wat u in het verleden is overkomen, creëren we een veilige ruimte waar we kunnen zoeken naar wegen om uw (levens)verhaal te begrijpen.

 Jamal Mekdadi

Ik begeleid cliënten bij vragen van zingeving, bij vragen rond leven en dood, ziekte en lijden, ondersteunen vanuit het geloof. Samen met de cliënt zoek ik naar een oriëntatie in het leven. Dit doe ik zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast verzorg ik trainingen aan professionals op het gebied van cultuur, geloof en psychiatrie.

 Wilco van Wakeren

Door samen even te zijn, zonder oordeel, raken we aan het menselijk bestaan. Een menselijk bestaan met prettige en ook onprettige levenservaringen. Als het leven even stokt kan ik u bijstaan in uw zoektocht naar het hervinden van nieuwe levenskracht. Opdat de levensvreugde opnieuw mag gaan stromen. Als geestelijk verzorger wil ik u helpen en bijstaan met zingeving en zinontlening door middel van gesprek, luisteren, aandacht en rituelen. Bij u thuis, of op een neutrale locatie.

 Ellen Grootoonk

Door indringende gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld ziekte, scheiding of overlijden, kan het leven op zijn kop staan. Je hebt levensvragen of dilemma’s waar geen hapklare antwoorden op te vinden zijn.  Het kan je helpen om  hier eens met mij over te praten. Ik heb aandacht voor jouw angsten, twijfels en zorgen en help je om jouw eigen levensverhaal te vertellen. Ook kan ik samen met jou een ritueel doen. Ik werk vanuit een holistische visie, dat betekent dat ik uitga van  de verbondenheid van mensen en de wereld om ons heen. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek en ben daar opgeleid tot geestelijk verzorger. Na mijn studie heb ik mij verder verdiept in spiritualiteit en heb ik mij bekwaamd in sjamanistisch werk . Ik werk als vrijgevestigd geestelijk verzorger vanuit mijn eigen praktijk ‘Zicht op Zin’. Ik bied individuele begeleiding, coach volwassenen met autisme, geef cursussen, trainingen en begeleid moreel beraad bij teams.  Je bent welkom om een afspraak met mij met maken en te ervaren wat ik voor je kan betekenen.  

 Willem Blokland

Als humanistisch raadsman in het UMC Utrecht spreek ik al bijna 30 jaar veel mensen van wie het leven op scherp staat. Of juist scherpte mist. Een gezond en fijn leven is niet vanzelfsprekend. Je kan ineens op verlies komen te staan: je gezondheid, je relatie, je werk, je bezieling en motivatie. Dan kom je op het terrein van zin en betekenis. Kan kwetsbaarheid kracht worden? Kan ontvankelijkheid tot nieuwe perspectieven leiden? Hoe aanvaard je het onvermijdelijke en laat je los…?